Piikkiö-seura kokoaa ja tallentaa tietoja sekä menneistä ajoista että nykypäivästä, kiinnittää huomiota piikkiöläisen ympäristön ja maiseman omaleimaisuuksiin, pyrkii lisäämään kotiseudun tuntemusta ja tuomaan Piikkiötä tutuksi myös muualta tuleville.

Tallennamme piikkiöläisiä kuvia ja perinneaineistoa "Topoteekki"- kuvatietokantaan. Hanke on Euroopan laajuinen ja seura on suomalaisten edelläkävijöiden joukossa mukana tallentamassa kotiseutuhistoriaa.

Pääset tutustumaan tallenteisiin kotisivujen "Kuvagalleria"- osiossa

Seuran käytössä on skannerilaitteet, joilla kuvien taltiointi käy nopeasti. Onko hallussasi valokuvia tai muuta aineistoa, jotka kannattaa tallentaa digitaaliseen arkistoomme? Ota yhteyttä Hannu Rastaaseen 050 3541363 tai Timo Saarikkoon 0405006938