Postikorttisarja

Seurasta on saatavana postikorttisarja piikkiöläisestä luonnosta sekä Piikkiön viirejä.

Piikkiö-kortit

Piikkiöläistä luontoa kuvina on kuuden kortin sarja, jonka on kuvannut piikkiöläinen Mikko (Miska) Ylitalo. Tämän sivuston kuvituksena on käytetty sarjan kuvia.

Tiedustelut: Hannu Rastas puh. 050 3541363

Piikkiö taloista taajamaksi

Kotiseudun tietopaketti digitaalisessa muodossa. Tuhannen vuoden tarina Piikkiön keskeisten kylien vaiheista: karttoja, kuvia ja tietoa.

Aineiston koonnut ja muokannut: Eero Hanhijärvi/Piikkiö-Seura Työ valmistunut vuonna 2008.

Teos löytyy "Historian havinaa"- valikosta

Piikkiö-viiri

Piikkiön viiri Punakeltaisissa isännänviireissä yhdistyvät Piikkiön kuntavaakuna ja Varsinais-Suomen maakuntaviiri. Isännänviiri soveltuu:

• omaan käyttöön
  • lahjaksi
  • kotipihalle
  • mökkimaisemiin
  • omakotitaloon
  • rivitaloon
  • kerrostaloon
  • maatilalle
  • julkisiin kohteisiin

Isännänviirin pituudet ovat:

• 5,5 metriä (hinta 72 euroa/seuran jäsenille 66 euroa)
  • 4,5 metriä (hinta 66 euroa/seuran jäsenille 60 euroa)

Pidempi viiri soveltuu vähintään 11 metrin salkoihin ja lyhyempi enintään 10 metrin salkoihin.

Tee tilauksesi Hannu Rastaalta puh. 050 3541363.