Haukkavuoren Kivi on Piikkiö-Seuran kiertävä huomionosoitus, jolla nostamme esiin kotiseututyötä eri muodoissaan. Ensimmäinen päivä joulukuuta Kahvila Pirskatissa Haukkavuoren Kivi vaihtoi jälleen omistajaa. Se oli viimeksi luovutettu Maija ja Eero Hanhijärvelle ja uudeksi haltijaksi tuli Anssi Ylhä. Perusteena on kotiseutuhistorian harrastus sekä kotiseututiedon jakaminen niin Piikkiö-Seuran facebook-ryhmässä Piikkiö ennen ja nyt kuin Topoteekki-tallennustyöryhmässä.

Vuosikokous jouduttiin Korona- viruksen vuoksi siirtämään pidettäväksi vasta syksyllä 28.9.2020.

Hallituksen kokoonpanossa tapahtui merkittäviä muutoksia erovuoroisuus-säädösten vuoksi.

Uusi hallitus:

• Outi Kortesuo, puheenjohtaja
  • Tia Isotalo, varapuheenjohtaja
  • Ilkka Lehmus, sihteeri
  • Outi Gylen, jäsensihteeri
  • Auvo Hentula, hallituksen jäsen
  • Heljä Karjalainen- Manninen, hallituksen jäsen
  • Irinja Paakkanen, hallituksen jäsen
  • Johannes Sankari, hallituksen jäsen
  • Marjo Uotila, hallituksen jäsen

Vuosikokouksen yhteydessä syntyi ajatus perustaa "Piikkiö ennen ja nyt"- aiheinen suljettu facebook ryhmä. Ryhmä perustettiin kokouksessa 19.3.2019.

Sivustolle ilmaantui nopeasti tykkääjiä, viikossa se saavutti 600- tykkääjän rajan! Nykyään seuraajia on jo 1,6 tuhatta. Liity sinäkin mukaan!

Sivu löytyy ainakin tämän linkin kautta: https://www.facebook.com/groups/393161111466337/about/

Löytyykö Piikkiön vanhin kirkonpaikka?

lue lisää! ]